Sledujte 13 minut hraní Andromedy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 13 minut hraní Andromedy

Sledujte 13 minut hraní Andromedy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 3. 2017 08:53 16
Reklama

S nutným varováním před případnými spoilery a prozrazením herních prvků i dosud nepředstavených mechanismů vás zveme ke zhlédnutí hned 13 minut záběrů z nového Mass Effectu. Ten dorazí na konzole a na PC již 23. března a pokud se již nemůžete dočkat toho, co hra přinese, tak se díky magazínu IGN můžete podívat na skutečně významnou porci obsahu.

Ukázka přichází po bohatém nášupu posledních dní, kdy jsme měli možnost vidět představení řady zákonitostí hry. Všechny předešlé zprávy si můžete připomenout na naší kartě hry, dnes se však můžete podívat na komplexnější a ucelenější ukázku dříve pouze odděleně přestavovaných principů.

Všechno ovšem v aktuálně představovaném videu rozhodně neuvidíte – jedná se totiž o samotný start hry a o úvod do příběhu. Máte tak možnost spatřit první krůčky v nové galaxii i tvorbu postavy Rydera a jestliže jste doposud tápali, jak se lidstvo do Andromedy vůbec dostalo, tak i to se z těch následujících minut můžete dozvědět. Po nutném úvodu následuje představení prostředí hry, jednoduchý tutoriál a první příležitost seznámit se se hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama