Postavu z Destiny si do dvojky nevezmete
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Postavu z Destiny si do dvojky nevezmete

Postavu z Destiny si do dvojky nevezmete

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 3. 2017 10:10 1
Reklama

O pokračování multiplayerové akce Destiny toho zatím příliš mnoho nevíme, jistě však je, že je v přípravě a že by mělo vyjít ještě před koncem letošního roku. A jak to tak vypadá, tak původní sliby zůstanou naplněny jen dílem a hráči o svoji pracně vypiplanou postavu z větší části přijdou. Do pokračování se tímto zachová pouze rasa, třída, pohlaví a vzhled.

Ovšem i tato možnost se bude týkat pouze charakterů, jež splní příběhovou misi Black Garden a které budou mít vyšší než dvacátou úroveň. Výbava samotná, herní měna a další předměty zůstanou pouze v původním Destiny. Na konto této ztráty pak Bungie v příspěvku na webu tvrdí jen to, že pokračování je příležitostí pro nová dobrodružství a možností pro nový start pro každého z hráčů. Bungie se díky tomu budou moci odpoutat od originálu a přinést titul poplatný době, nikoli svému odkazu.

Ten každopádně ještě stále žije a první díl se ještě dočká spuštění poslední velké akce jménem Age of Triumph. Bližší informace k tomu slibují Bungie přinést již brzy – odhalení by mělo proběhnout již příští týden středu.

Každopádně co se pokračování obecně týče, tak to by mělo dorazit pravděpodobně během září. Z minulých zpráv víme nadále to, že by mohlo tentokrát dorazit i na PC, bude stabilně dostávat nový a nový obsah a vzpomenout lze i na střípky týkající se příběhu hry. Ve finále můžeme připomenout i to, že hra v minulosti údajně prošla celkovým restartem vývoje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama