EA v dubnu ukážou nové Star Wars hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA v dubnu ukážou nové Star Wars hry

EA v dubnu ukážou nové Star Wars hry

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 3. 2017 14:30 4
Reklama

Oficiální web StarWars.com přinesl první podrobnosti o akci Star Wars Celebration, na které bychom mohli poprvé spatřit například akci Star Wars Battlefront 2 od DICE, ale pravděpodobně i další tituly, které chystá mamutí vydavatelství EA.

Star Wars Celebration se uskuteční v Orange County Convention Center v Orlandu na Floridě od 13. do 16. dubna. A pozornost se tu kromě jiného zaměří také na hry. Pořadatelé lákají na nějaká blíže nespecifikovaná odhalení, k nimž na místě dojde. Podělili se však už alespoň o to, koho můžeme na místě čekat a již z toho lze leccos usuzovat.

Na akci se objeví lidé z EA, respektive vývojáři her Star Wars Battlefront, Star Wars: Galaxy of Heroes nebo Star Wars: The Old Republic. Publikum má spatřit jejich nejnovější projekty. Na místě si návštěvníci budou moci vyzkoušet nové mobilní hry a fanoušci The Old Republic budou mít dokonce příležitost setkat se a mluvit s vývojáři a designéry této hry.

Pozornost tomuto podniku byste měli věnovat už proto, že v dubnu 2015 prezentovali EA na Star Wars Celebration v Anaheimu první Battlefront a oznámili tu i datum vydání. Pokud jde o aktuální ročník, EA má v ohni hned několik žhavých želízek. Mohli bychom se podívat kromě Battlefrontu 2 i na to, co kutí za rozšíření BioWare pro The Old Republic, a konečně zjistit více podrobností o Star Wars titulech od Visceral Games a Respawn, respektive Motive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama