Multiplayerový test Mass Effectu zrušen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayerový test Mass Effectu zrušen

Multiplayerový test Mass Effectu zrušen

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 3. 2017 08:59 8
Reklama

Vývojáři z BioWare v listopadu lákali na betaverzi multiplayeru Mass Effectu Andromeda. Netrpělivě očekávané pokračování a jeho fanoušci se ale nakonec budou muset bez této ochutnávky obejít.

Studio to oznámilo v příspěvku na blogu, který se věnuje akci PAX East 2017. Ta proběhne od 10. do 12. března a představuje momentálně jedninou příležitost, jak si osahat na stánku BioWare hru více hráčů v předstihu. Každý den budou podle autorů k dispozici jiné kombinace postav a schopností. Jestliže jste si brousili zuby na tech test v pohodlí domova, musíme vás zklamat. Autoři se původního plánu už nedrží. Velká škoda.

Tím ale výčet novinek na konto Andromedy nekončí. Na YouTube se objevilo nové video ze zákulisí, v němž se můžete seznámit s hercem, který propůjčil hlas salarianskému politikovi Jarunu Tannovi. Je jím Kumail Nanjiani.

A nejde o jediné nové video. Zajímat by vás mohl i záznam serveru IGN, který předvedl 17 minut z takzvané loyalty mise pro Peebee. Jeho sledování se nemusíme podle IGN vůbec bát, protože byl výsledek sestříhán tak, abychom se vyhnuli možným spoilerům. Video zachycuje hru v rozlišení 4K a 60 FPS.

Dozvěděli jsme se také, že už při vydání by měl být k dispozici první patch. Dokonce se BioWare snaží jej připravit tak, aby stihli předběžné uvedení ve službách EA a Origin Access, které připadá už na 16. března. Tamtéž bude k dispozici i desetihodinový trial.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama