Milestone představuje adrenalinové závody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Milestone představuje adrenalinové závody

Milestone představuje adrenalinové závody

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 3. 2017 15:16 1
Reklama

Italské studio Milestone oznamuje další hru. Pokračuje tak ve své “spanilé” jízdě, kdy každoročně vychrlí několik titulů. I když s jejich kvalitou se to má různě. Loni to byly hry Sébastien Loeb Rally Evo, MXGP2, Valentino Rossi: The Game, Ducati - 90th Anniversary a Ride 2. Na letošek závodní specialisté chystají MXGP3 a MotoGP 17. A teď stihli oznámit další kousek - offroadové závody Gravel.

Ty stejně jako zmíněné MXGP3 pohání technologie Unreal Engine 4 a podobu hry už můžete prozkoumat díky první várce uvolněných materiálů. Milestone slibuje širokou škálu vozidel od trucků až po legendy rallye a stejně tak nás láká na pestré kulisy a rozmanité prostředí. Velkým benefitem má být také dynamická denní doba a počasí.

Novinka má být přístupná závodníkům veteránům i svátečním jezdcům. To má zaručit zjednodušený fyzikální model. Autoři slibují přepychovou grafiku, ať už se budete prohánět lesem, zasněženými horami nebo písečnými dunami. Vizuální stránku má podle studia podtrhnout úchvatné nasvícení a částicové efekty.

Zatím tým Milestone představil módy Wild Rush, Cross Country, Speed Cross, Stadium Circuit a takzvaný Gravel Channel, který celé vaše počínají zaobalí do přípravy jakéhosi fiktivního televizního pořadu. Jak už samotné názvy jednotlivých režimů napovídají, čekají nás závody bez pravidel, ale i souboje v arénách, které budou plné překážek a nástrah. Stanou se vaší zhoubou, anebo vám pomůžou při vašich akrobatických akcích?

Irvin Zonca z Milestonu si pochvaluje nově používaný Unreal Engine od Epicu s tím, že konečně mohou dát vývojáři naplno průchod své kreativitě. Gravel má podle něj být tou nejambicióznější offroadovou závodní hrou vůbec. Samozřejmostí je singl i multiplayer. Gravel míří na PC, PS4 a Xbox One.

K dispozici už je první sada screenshotů a také debut trailer. Gravel by měl podle současných plánů vyjít letos v létě. Více podrobností o hře najdete na oficiálním webu.

Bylo by docela pěkné, kdyby se Milestonu podařilo zalepit díru, která vznikla po sérii MotorStorm od Evolution Studios, ale s ohledem na to, že jejich produkce zatím takových kvalit nedosahuje, si raději zatím neděláme přehnaně velké naděje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama