The Division dostala trial a spoustu obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division dostala trial a spoustu obsahu

The Division dostala trial a spoustu obsahu

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 2. 2017 15:02 7
Reklama

Dlouho očekávaný titul Tom Clancy’s The Division si v naší recenzi sice příliš velkou pochvalu nevysloužil, v průběhu roku ale došlo k celé řadě úprav a přidávání nového obsahu a nyní je hra podle řady hráčů (včetně našeho Vojty) mnohem lepší. Právě dnes se navíc dočká další injekce žádaných novinek.

Do The Division totiž putuje nový update, který bezplatně přidá tři nové oblasti Temné Zóny, nový stupeň obtížnosti, širší možnosti úprav postavy a nové eventy. Mimo to také vyváží účinnost zbraní, přinese žebříčky Temných Zón a spoustu dalších úprav. Update 1.6 je ostatně pořádný macek a z vašeho disku si ukousne 8,5 GB. Za slušnou porci vylepšení ale taková velikost stojí.

Kromě bezplatného updatu také dnes vychází poslední rozšíření s názvem Last Stand. Vychází současně na všechny platformy a vyjde vás na 15 dolarů, tedy zhruba 380 korun. Přinese nový režim s titulním názvem Last Stand, v němž se proti sobě postaví dva týmy o osmi hráčích, kteří budou dobývat různé body na mapě. Kromě nepřátelských agentů si musíte dát pozor i na počítačem ovládané bandity. Temná Zóna není pro padavky.

DLC také přinese novou Incursion jménem Stolen Signal. Vaším úkolem bude dobýt a vyčistit televizní stanici a následně se utkat s velkou přesilou nepřátel. Gang Rikerů je znám svou krutostí a brutálními praktikami, padnout jim do rukou živí tedy rozhodně nechcete. Mise je rozdělena na tři části, které reprezentují jednotlivá křídla budovy. Každé by mělo prověřit vaše taktické uvažování na maximum. Za splnění každého z nich dostanete odměnu, po dokončení všech se vám odemkne finální souboj s bossem. Ubisoft slibuje, že něco tak náročného jste ve hře ještě neabsolvovali.

Pokud jste Division ještě nevyzkoušeli a rádi byste se přesvědčili o jejích kvalitách, určitě vás potěší, že na všech platformách je nyní dostupný i bezplatný trial. Díky němu můžete hru zkoušet šest hodin, maximální dosažitelná úroveň je 8. Pokud se následně rozhodnete hru zakoupit, veškerý dosavadní postup hrou vám zůstane. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama