Z GTA V si s modem zaletíte do Vice City
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Z GTA V si s modem zaletíte do Vice City

Z GTA V si s modem zaletíte do Vice City

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 2. 2017 11:22 1
Reklama

Není to tak dlouho, co jsme na Hrej.cz opakovaněpsali o modifikaci pro Grand Theft Auto V, která umožní jednoduše nasednout do letadla a z Los Santos přelétnout do Liberty City z GTA IV. Její autoři mapu rozšíří o celé město, namísto aby nahradili jedno druhým. A nejsou jediní, kdo se o něco podobného pokouší. V jiné si zaletíme do Vice City.

Na modifikaci pracuje tým Crotainment Games a dělá přesně to, co byste si pod popsaným dokázali sami představit. Na YouTube se o víkendu objevilo první video, která dokládá, jak jednoduché bude přesunout se z jedné metropole do druhé. A vlastně možná tak trochu i v čase, když Vice City bylo zasazené do osmdesátých let. Ale to už je na autorech a třeba i zvoleném budoucím vozovém parku.

Nyní se autor videa jen projíždí prázdnými ulicemi, v nichž chybí lidé i doprava. Je to takové město duchů. Nicméně ambice rozhodně projektu nechybí, protože kromě Vice City by mělo být možné navštívit i Liberty City v podobě, jak se objevilo ve třetím dílu a v Liberty City Stories. Plán je to tak ještě velkolepější než u první zmíněné modifikace. Ani v tomto případě nemá zmizet nic z mapy Los Santos a Blaine County.

Mod zatím bohužel není ke stažení a nevíme ani to, jak dlouho na něj budeme muset čekat. Raději se ale držíme při zdi a krotíme své nadšení. Není to ale snadné. Vice City je naše srdcovka. Zdá se neuvěřitelné, že od jeho vydání v roce 2002 už uplynulo skoro 15 let.

Pokud jde o druhou zmíněnou modifikaci, ta má přidat do GTA V město ze čtyřky. Projekty si tedy vzájemně úplně nekonkurují. Ani v jeho případě zatím neznáme datum vydání, ale autoři se pochlubili teaserem a prvními screenshoty. Zajímavé je, že na modifikaci dělají od uvedení GTA V.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama