Nové screenshoty z Project CARS 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové screenshoty z Project CARS 2

Nové screenshoty z Project CARS 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 2. 2017 14:18 3
Reklama

Na první konkrétní informace o Project CARS 2 od Slightly Mad Studios jsme sice čekali dlouho, ale teď jsme v pravidelných intervalech zásobováni novými screenshoty a dalšími podrobnostmi. I nová várka obrázků rozhodně stojí za pozornost.

Vývoj Project CARS 2 byl oznámen už 22. června 2015, prvních detailů jsme se ale dočkali až letos. Autoři slibují více tratí, módů i licencovaných aut. Slibně zní i závody do vrchu, rallycross a kooperativní kampaň, přičemž hra by měla vyjít do konce letošního roku. Podle studia bude výsledkem ta “nejkomplexnější a technicky nejpokročilejší závodní hra, jaká kdy byla vytvořena”.

Celkem v Project CARS 2 najdete přes 170 vozů, někde se dokonce píše přes 200 ve 40 různých třídách pro osm různých disciplín. Mají mezi nimi být i koncepty a zakázané závodní speciály. Studio se pyšní rovněž údajně největší nabídkou tratí ze všech konzolových her. Má jít o více než 200 tras v 50 unikátních lokacích.

Samozřejmostí je plná podpora VR. Zajímavou zkušenost mají nabídnout závody na odlišných površích, jako je asfalt, šotolina, bahno a led. Navíc bude hra obsahovat systém dynamické proměny povrchu tratě v reálném čase nazvaný LiveTrack 3.0. Ten bude ovlivňovat výkon vozidel, přilnavost pneumatik i ovládání auta. Lákavě zní i reálný čtyřiadvacetihodinový denní cyklus a různá roční období.

Hra vyjde na PC, PS4 a Xboxu One. Uvidíme, zda se třeba časem dočkají majitelé Switche alespoň prvního dílu, který byl původně plánován pro Wii U, ale nakonec zrušen kvůli nedostatečnému výkonu zařízení. Z toho důvodu už autoři prohlásili, že na Switch dvojka nevyjde, protože nechtějí fanoušky zase zklamat a bylo by příliš obtížné hru na tento hardware upravit.

Nové obrázky se dostaly ven i díky neoficiální stránce na Facebooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama