Andromeda nabídne žhavé milostné scény
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Andromeda nabídne žhavé milostné scény

Andromeda nabídne žhavé milostné scény

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 2. 2017 08:51 18
Reklama

Podíváte-li se dnes do kalendáře, zjistíte velice příjemnou věc – Mass Effect Andromeda se blíží mílovými kroky a do jeho vydání nezbývá už ani celý měsíc. Na nový díl vesmírné sci-fi ságy jsme čekali dlouhých pět let a poslední dny před startem nové kapitoly tráví vývojáři tím, že na sociálních sítích hází nedočkavým fanouškům drobečky informací.

Špičky studia BioWare, mezi které patří generální ředitel Aaryn Flynn, hlavní designér Ian Frazier, výtvarný ředitel Mac Walters a producent Fernando Mělo, se na sociální síti Twitter otřeli o řadu zajímavých témat. Ačkoli jsou jejich odpovědi spíše krátké a věcné, obsahují dost detailních informací. Pojďme se tady podívat na ty nejdůležitější.

Vývojáři hovořili například o možnostech úpravy vzhledu hlavní postavy. Chlubí se tím, že hráči-fintilové dostanou k dispozici účesy, které budou pasovat k etnicitě hrdinů, pokud chcete ze svého reka mít pořádného drsňáka, jistě oceníte širokou plejádu jizev, kterými mu můžete ozdobit obličej. Úprava výstroje je prý nejkomplexnější ze všech Mass Effectů. Systém tvorby postavy je velice podobný Dragon Age: Inquisition, vývojáři s ním byli spokojeni a dle jejich soudu nemělo smysl měnit něco, co funguje. Příjemným detailem je pak podoba otce hlavních protagonistů, která bude určena podle vámi zvoleného vzhledu hrdinů.

Dozvěděli jsme se také to, že si opět budete moci zapnout filtr, připomínající filmové zrnění. Ve hře nebude taktická kamera, v boji bude umístěna na stejném místě jako v případě Mass Effectu 3. Během průzkumu se pak oddálí. Pokud se bojíte, že spuštěním finální mise se vám uzamkne vedlejší obsah, můžete být v klidu. Po dokončení příběhové linie budete moci splnit většinu sidequestů, i tak vás ale hra v bodě, odkud není návratu, upozorní, abyste uzavřeli všechny nedokončené záležitosti.

Poměrně vtipná je pak poznámka Aaryna Flynna na účet nahoty ve hře. Zmínil, že hra přišla o rating „částečná nahota“, který byl vyměněn za „kompletní nahota“. Máme se prý těšit na pořádně žhavé dialogy a celou hru bez nadsázky označil z „vesmírné softcore porno“. Jak je vidět, i v tomto ohledu jde BioWare kupředu a možná se dočkáme zobrazení milostných scén, u kterých nám nebude muset být trapně. Mass Effect Andromeda vychází 23. března na PC, PS4 a Xbox One. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama