Stahujte zdarma Aljašku do Steepu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte zdarma Aljašku do Steepu

Stahujte zdarma Aljašku do Steepu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 2. 2017 11:15 2
Reklama

Na nedostatek místa si určitě hráči Steepu stěžovat nemohli. Virtuální Alpy od studia Ubisoft Annecy nabídly velkorysou rozlohu. Aktivní hráči adrenalinových sportů se ale mohou těšit z nového terénu. Nový bezplatný update do hry přináší Aljašku.

Aljaška je dostupná zdarma všem hráčům na PC, PS4 a Xboxu One. Má jít o obrovský nový region, který nabídne jednadvacet výzev, novou Mountain Story a další zajímavý obsah. K dispozici navíc dostanou hráči rovněž nové vybavení a kostýmy, které jsou unikátní jen pro tuto lokaci.

Autoři také zvýšili level cap z 25 na 30 a umožnili hráčům sbírat zkušenosti za plnění komunitních výzev. Samozřejmostí je, že update přináší celou řadu oprav a drobných vylepšení pro každou ze zmíněných platforem.

Abyste získali přesnější představu o tom, co vás vlastně čeká, můžete ještě předtím, než nazujete digitální lyžáky, omrknout nové video, které Aljašku představuje blíže. Celá mapa má být údajně stejně velká jako ta v původní hře, ale tuto informaci jsme neměli zatím možnost ověřit. Můžete tak alespoň zatím prozkoumat její mapu na obrázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama