Overwatch sbírá další ocenění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch sbírá další ocenění

Overwatch sbírá další ocenění

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 2. 2017 10:14 5
Reklama

Overwatch je bezesporu kvalitní multiplayerovou akcí a své o tom vypovídá nejen rostoucí hráčská základna (naposledy jsme informovali o překonané metě 25 milionů hráčů) a obrovské výdělky (viz tato zpráva), ale i sběr ocenění. Tím posledním je pak cena získaná v rámci 20. ročníku udílení cen DICE Awards.

V Las Vegas aktuálně tato akce získala titul hra roku, což je po identickém titulu z The Game Awards další významná trofej, kterou Blizzard pro svou FPS získal. Overwatch se tím postavil bok po boku dalších vítězů, mezi které patří například Inside za umělecké ztvárnění hry, Forza Horizon 3 jakožto vítěz závodní hry roku a akční adventura Uncharted 4: A thief’s End. Ta má na kontě největší počet nominací a ve finále si odnesla ocenění za animaci, příběh i technickou stránku hry a se stala navrch také akční adventurou roku. Kompletní seznam výherců pak můžete vidět na této adrese.

Pro pořádek můžeme ještě připomenout i to, jak úspěšný byl tento titul i u nás – v letošním hlasování Invaze jste si totiž na Overwatch vzpomněli nejen vy, ale i redakce, a hra si díky tomu odnesla titul nejlepší nové IP a oceněná byla i za design.

Overwatch se tedy těší velkému zdraví i oblibě a je jen otázkou, jak dlouho ji bude Blizzard živit. Ovšem vzhledem k tomu, že třeba takový World of Warcraft tu je s námi již těžko uvěřitelných 12 let, tak ani od Overwatch kdovíjak krátkou životnost rozhodně nečekáme. Teď spíše nezbývá doufat, že Blizzard má i další esa v rukávu a nebude nadále firmou živících pouze několik málo titulů, byť neuvěřitelně výdělečných.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama