Andromeda bude delší než Mass Effect 3
i Zdroj: BioWare / Electronic Arts
Novinka Andromeda bude delší než Mass Effect 3

Andromeda bude delší než Mass Effect 3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 2. 2017 10:45 3
Reklama

Sesbírali jsme pro vás opět několik střípků k novému Mass Effectu. Ten nejzajímavější se týká délky hry, ale dozvěděli jsme se také něco málo o volitelných obtížnostech.

Hlavní designér Ian S. Frazier na Twitteru naznačil, že Andromeda by měla být delší než třetí díl. Reagoval tak na vzpomínku jednoho z fanoušků, který si bral kvůli závěru trilogie volno. A Frazier řekl, že na tento díl budou hráči potřebovat více volných dnů. Což zní určitě slibně s ohledem na to, že třetí díl zabral podle statistik v průměru hráčům necelých 25 hodin jen v hlavní kampani a až 50 těm, kteří se jej pokusili vytěžit na 100 procent.

Na padesát hodin se mohl vyšplhat i čas strávený v Mass Effectu 2. Nejkratší byl podle HowLongToBeat.com první díl, ale i v tom šlo strávit několik desítek hodin. Pokračování pak byla o to bohatší, o kolik víc času jste strávili vedlejšími úkoly s vašimi parťáky a samozřejmě celková délka nabobtnala i díky velkorysým příběhovým rozšířením.

Frazier už před pár dny také prozradil, že Andromeda od počátku nabídne výběr ze všech nastavení obtížnosti. Žádné nebude podmíněné prvním dohráním. Jde o úrovně: Narrative, Casual, Normal, Hardcore, Insanity, Battletoads. Frazier rovněž řekl, že hráč bude moci během svého dobrodružství prožít nejen jedno, ale třeba i více milostných vzplanutí.

Hlavní designér také ujistil, že hra bude velice přístupná i pro hráče, kteří nemají s Mass Effectem žádnou zkušenost. Autoři chtějí, aby šlo skočit do hry bez znalosti původní trilogie. Což dává vzhledem k jejímu zasazení velice dobrý smysl. Je otázkou, zda si noví hráči lore budou moci doplnit v ingame encyklopedii, anebo to podstatné vyplyne třeba z dialogů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama