James Gunn měl točit Hitmana pro dospělé
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka James Gunn měl točit Hitmana pro dospělé

James Gunn měl točit Hitmana pro dospělé

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 2. 2017 09:37
Reklama

Včera jsme psali o filmové adaptaci Metal Gearu, před pár dny o nerealizovaném BioShocku. V hollywoodských plánech na filmy podle her se často opakuje jeden motiv. Buď bude film jen pro dospělé, ale s nižším rozpočtem, anebo dostane velkorysý rozpočet, ale musí být přístupný mládeži. Na jednu takovou adaptaci pro dospělé pomýšlel i režisér Strážců Galaxie James Gunn.

Talentovaný americký režisér a scénárista James Gunn se na Twitteru svěřil, že chtěl udělat před pár lety film podle Hitmana. Odpověděl tak na otázku, zda by dokázal jmenovat hru, podle které by dokázal natočit dobrý film. Producenti mu ale neumožnili udělat film s ratingem R. O další detaily se bohužel Gunn nepodělil.

Ten se obecně netají svým obdivem k videohrám a nedávno zmínil Mass Effect coby jeden z velkých zdrojů inspirace při práci na Strážních Galaxie. Prohlásil také, že většina filmů podle her neuspěla jednoduše proto, že jsou špatné. Mnohé přišly do kin příliš pozdě, jiným prostě lépe sluší formát her.

Před časem jsme psali, že se možná se tento režisér sám jednou chopí příležitosti natočit hollywoodskou adaptaci nějaké známé videohry. A vida, mohlo na to dojít. Tak třeba příště. Pokud jde o Hitmana, ten má na kontě už dvě nesouvisející adaptace. První s Timothym Olyphantem z roku 2007 a druhou s Rupertem Friendem z roku 2015. Ani jedna bohužel za moc nestála.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama