Cities: Skylines vyjdou na jaře na Xboxu One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cities: Skylines vyjdou na jaře na Xboxu One

Cities: Skylines vyjdou na jaře na Xboxu One

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 2. 2017 15:18 2
Reklama

Jestliže hrajete na Xboxu a zároveň netrpělivě vyhlížíte každou strategii a tyccon, které patří na konzolích mezi nedostatkové zboží, můžete si spokojeně mnout ruce. Už na jaře totiž zamíří na Xbox One port Cities: Skylines.

Konzolová verze bude rovnou obsahovat rozšíření After Dark, které hru mimo jiné obohatilo o střídání dne a noci, speciální noční podniky či turismus. Přísně vzato denní cyklus obdrželi všichni hráči Cities formou bezplatného updatu, ale formálně patří k rozšíření. Otázkou je, zda se i na Xboxu časem objeví také další DLC z PC verze - zimní Snowfall a katastrofický Natural Disasters.

Vývojáři slibují optimalizované ovládání ušité na míru gamepadu. Jinak je samozřejmostí, že ve všech ostatních ohledech by se nová edice měla vyrovnat originálu. Citelně ale bude postrádat modifikace a další výtvory fanoušků. Konverzi má na starost australské studio Tantalus Media, které má na kontě třeba HD remaster Twilight Princess pro Wii U.

Podobu xboxové verze demonstruje nová upoutávka, kterou dnes společnost Paradox Interactive zveřejnila na svém kanálu na YouTube. Původní hra od studia Colossal Order vyšla už v roce 2015 pro Windows, Mac a Linux. Těšila se velice dobrému přijetí a i díky tomu časem do hry přibyly tramvaje, sněhové kalamity nebo zmíněné přírodní katastrofy. O obsah také perfektně pečuje komunita fanoušků díky množství modifikací.

Je trochu škoda, že Cities: Skylines nedorazí na Xbox v nějaké kompletní GOTY edici včetně všech přídavků i to, že se nijak nezohledňují mody, které se pomalu začínají zabydlovat i na konzolích. Přesto mohou třeba majitelé PS4 hráčům na Xboxu One tento hit jen tiše závidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama