Sledujte úvodní hodinu z Halo Wars 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte úvodní hodinu z Halo Wars 2

Sledujte úvodní hodinu z Halo Wars 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 2. 2017 11:51 1
Reklama

Už za týden vychází druhý díl strategie Halo Wars, která si ještě na předchozím Xbox 360 vzala za úkol, přesvědčit hráče, že RTS klasického střihu lze hrát na konzolích. Druhý díl vychází v programu Play Anywhere vedle aktuálního Xbox One i na PC, a pokud vás zajímá, jak hra vypadá, můžete se podívat na jedny z prvních dostupných záběrů z úvodní hodiny hraní.

Sluší se rovněž poznamenat, že už 16. února proběhne na oficiálních stránkách streamovaný launch event, na který plynule naváže pražská akce o den později. Ta se od 15 hodin uskuteční v komunitním prostoru Jirky Krále – v klubu Zetko. – kde bude Halo Wars 2 hratelné a dojde i na soutěže o ceny.

Hrát se bude režim Blitz, který je novinkou mezi multiplayerovými módy a nabízí skloubení vlastní hratelnosti se sbíráním kartiček, dodávajících bonusy, jednotky a vylepšení. Vedle multiplayeru pak hra samozřejmě nabízí i rozsáhlou příběhovou kampaň, která rozšiřuje univerzum série Halo a podle všeho vcelku povedeným způsobem.

Jak je vidět na záběrech níže, Halo Wars 2 i přes své konzolové zpracování neztrácí nic na vážnosti a propracovanosti a mohlo by se stát i zajímavou alternativou pro PC hráče, kteří dosud neměli možnost hru na své platformě vyzkoušet. Hra je navíc přitažlivá i tím, že nabízí tradiční stavbu základny, což je prvek, který se z RTS v posledních letech pomalu vytrácí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama