Jak dlouhá je kampaň ve For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak dlouhá je kampaň ve For Honor

Jak dlouhá je kampaň ve For Honor

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 2. 2017 17:46 33
Reklama

Dnes vychází historická akce For Honor od Ubisoftu a hráči se na internetu dělí o první postřehy a detaily, které nám až dosud zůstaly utajeny. I když jde o primárně multiplayerový titul, určitě by vás mohlo zajímat, jak dlouhá je kampaň.

My jsme se ke hře dostali teprve včera a do recenze se pustil Vojta. Zatím nechceme slibovat, kdy vyjde, hra si zaslouží čas. Ale kolegové, kteří měli možnost zahrát si hru v předstihu, a první majitelé se podělili třeba o to, jak dlouhý je singleplayer. Například web Push Square napsal, že kampaň zabere přibližně pět až šest hodin na normální obtížnost.

Singl je rozdělen do tří kapitol, z nichž každá je zaměřená na jinou skupinu válečníků. Hra obsazuje klasické mise a souboje s bossy, přičemž kapitoly tvoří jeden ucelený příběh. Push Square ale jasně říká, že For Honor se soustředí hlavně na hru více hráčů. Nicméně zároveň slibuje, že kampaň alespoň není tutoriál na jedno použití, jak by si leckdo mohl myslet.

Jen kvůli singlu však stále nemá hru podle magazínu určitě smysl kupovat. A jak se zdá, i při hraní kampaně je nutné být připojený k internetu. Škoda, že sešlo z plánů na split-screen, který by určitě příběhový mód osvěžil.

Se svou troškou do mlýna přispěchal i web Twinfinite. Ten dodává, že nejprve se hraje za rytíře, druhá kapitola je za vikingy a třetí pak za samuraje. Každá kapitola má přitom šest misí a ty trvají podle tohoto zdroje 15 až 40 minut. Twinfinite tak odhaduje délku celé kampaně na 7 až 9 hodin. Jinak ale říká, že jde hlavně o průpravu na multiplayer a osvojení si základů.

Za zmínku stojí i informace, že podle Ubisoftu si nedávnou betaverzi vyzkoušely skoro tři miliony hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama