Call of Duty se prý vrátí ke kořenům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty se prý vrátí ke kořenům

Call of Duty se prý vrátí ke kořenům

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 2. 2017 06:55 31
Reklama

Z reakcí hráčů i médií se mohlo zdát, že loňská bitva mezi dlouholetými rivaly v podobě série Call of Duty a Battlefield měla vítěze jasného již od představení obou nových přírůstků – hráče zkrátka táhly historické reálie. Prodeje Infinite Warfare pochopitelně nijak katastrofální nebyly, situace však mohla být přinejmenším trochu jiná a zřejmě ona sázka na sci-fi nebyla tím ideálním rozhodnutím. O razantní změně zasazení nového dílu se tedy zdálo být rozhodnuto.

Tedy alespoň částečně – v aktuální zprávě investorům se totiž zástupci Activision zavázali dovést sérii zpět ke svým kořenům a tímto se přímo vybízí možný návrat do historie. Než však začnete slavit (anebo naopak), tak je zapotřebí jakékoli emoce krotit – nic konkrétního ještě vydavatel nevyřkl a tento výrok může pouze znamenat změnu v přístupu k sérii.

Na druhé straně jsme již ale před časem slyšeli velmi zajímavé spekulace o tom, že by hra mohla být zasazena do Vietnamu. A jestliže je na tomto něco pravdy, tak již dostáváme celkem ucelený obrázek o tom, co vlastně nyní tým Sledgehammer Games kutí. Jak to ale bude doopravdy, to se snad dozvíme již brzy. Zůstaňte tedy naladěni a o své názory a preference se s námi určitě podělte v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama