První střípek MP Mass Effectu Andromeda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První střípek MP Mass Effectu Andromeda

První střípek MP Mass Effectu Andromeda

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 2. 2017 13:17
Reklama

Prostřednictvím nového traileru, který je zaměřen na bonusy pro předobjednávající, máme možnost poprvé spatřit v akci střípky z multiplayeru v novém Mass Effectu. Krátká upoutávka láká na Deep Space Explorer Armor pro Rydera, unikání skin pro vozidlo Nomad a booster pack, který vám dá v multiplayeru drobnou výhodu do začátku.

Právě díky tomu máme nyní možnost spatřit něco málo z hry více hráčů. K té zatím BioWare moc neřekl, i když se to vypadá, že bychom se ještě před vydáním mohli dočkat bety. Na první pohled je ale znát, že základy zřejmě rozšířený multiplayer zdědí ze třetího dílu, kde jsme se setkali s variací na klasickou hordu.

Už dříve bylo řečeno, že odměny, které získáte ve hře více hráčů, budete moci využít i v singlu. Oba módy tak sice budou nadále formálně oddělené, ale současně propojené pupeční šňůrou. Autoři však před časem slíbili, že úspěch v kampani by neměl být závislý na hraní multiplayeru jako u třetího dílu. On-line hraní nebude mít dopad na příběh jako ve trojce, bylo doslova řečeno.

Na druhou stranu má být dění v multiplayeru více propojeno se scénářem singlu po stránce zasazení. Multiplayer bude vyprávět nějaký vlastní příběh o tom, co se v tomto koutu vesmíru děje. Producent Mike Gamble ale zdůraznil, že kampaň si užijete plnohodnotně, i když na on-line ani nesáhnete.

V případě třetího Mass Effectu byl problém právě v tom, že multipayer se na první pohled nijak zvlášť Shepardova příběhu netýkal, i když na něj konce misí v singlu občas odkázaly, ale na druhou stranu jste ho museli hrát, pokud jste chtěli vstoupit do závěrečné fáze příběhu s nejlepšími předpoklady. A z toho příznivci singlu nebyli příliš nadšení.

Mass Effect: Andromeda v Evropě vychází 23. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama