Před vydáním bude open beta For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Před vydáním bude open beta For Honor

Před vydáním bude open beta For Honor

David Plecháček

David Plecháček

31. 1. 2017 10:31 7
Reklama

Když už dnes byla řeč o R6 Siege a Ghost Recon Wildlands, pojďme si něco říct i o For Honor, o hře, která vyjde už za dva týdny - 14. února. Spousta hráčů má ještě nedávno skončenou uzavřenou betu v živé paměti, ale Ubisoft už už odhaluje datum bety otevřené.

Bude se konat od 9. do 12. února, tedy ani ne týden před samotným vydáním. Je otázka, co by se vývojářům za tak krátkou dobu podařilo opravit, takže se spíše pojďme bavit o takové předběžné demoverzi. Ubisoft termín stále ještě nepotvrdil, ale (pravděpodobně omylem) rozeslal ještě před oznámením email uživatelům služby Twitch Prime, v němž se datum objevuje.

Ne, že by nás něco podobného překvapovalo. Podobný přístup Ubisoft razí dlouhodobě, například právě u Rainbow Six Siege ze sklonku roku 2015. I tam byla nejprve uzavřená betaverze a těsně před vydáním otevřel Ubisoft hru všem. Tom Clancy‘s The Division? O několik měsíců to samé v bledě růžovém. Situace se opakuje i u For Honor, a divili bychom se, kdyby stejný scénář nebyl předem napsaný i u Wildlands.

Ale rozhodně si nestěžujeme. Hráčům stále častěji chybí demoverze her a tyto bety na poslední chvíli je docela dobře nahrazují. Nejinak je tomu i u For Honor, jednak si můžete hru vyzkoušet a zjistit, zda by vás vůbec bavila, ale také si můžete vyzkoušet, v jakém je technickém stavu, a pokud vlastníte počítač, zda vám hra alespoň v nějakém slušném stavu vůbec poběží.

Ačkoliv jsme se proběhnuvší betě příliš nevěnovali, je to tím, že jsme hru rozebírali už v minulosti. Pokud chcete váš názor s něčím konfrontovat, můžete se například podívat do Vojtových dojmů z E3. Přesto si jednu část hry před vydáním nevyzkoušíte a ani si o ní příliš nepočtete. O singleplayeru. For Honor totiž bude obsahovat i kampaň. O té si řekneme až v budoucí recenzi...

Před vydáním bude open beta For Honor
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama