Od čtvrtka bude R6 Siege dočasně zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Od čtvrtka bude R6 Siege dočasně zdarma

Od čtvrtka bude R6 Siege dočasně zdarma

David Plecháček

David Plecháček

31. 1. 2017 09:37
Reklama

Chystaná open world hra Tom Clancy‘s Ghost Recon Wildlands bude mít uzavřenou betaverzi od 3. do 6. února. Tuto zprávu jsme psali už před pěti dny, s tím, že počet míst je omezený a zdaleka ne každý se do samotného testování nakonec podívá. Aby to všem ostatním nebylo líto, Ubisoft se rozhodl dát další svoji hru, Rainbow Six Siege, ten samý víkend zdarma. A možná v tom má prsty i brzké vydání prvního DLC z druhé sezóny.

Do R6 můžete naskočit už den před Wildlands, tedy ve čtvrtek 2. února. Jelikož volný víkend o den dřív začíná, o den dřív i končí, takže se brány uzavřou v neděli pátého. Příští úterý, tedy 7. února, pak vychází Operation Velvet Shell, první velké rozšíření druhého roku, co je Siege v prodeji. Právě na něj chce Ubisoft víkendovou akcí upozornit.

Vydavatel chce také nováčkům ukázat, že jim zdaleka neujel vlak a že mohou do R6 naskočit i s ročním odstupem. Svědčí o tom rovněž padesátiprocentní sleva, která bude po víkendu k dispozici na všech platformách. Ať už se rozhodnete vyzkoušet PS4, XO nebo PC verzi skrze Uplay a Steam, o svůj nasbíraný postup už nepřijdete. Na konzolích, na nichž ke hraní potřebujete placené členství, které vás opravňuje ke hraní multiplayru, bude stát Tom Clancy‘s Rainbow Six Siege 550 korun, o malinko levněji pak vychází PC verze, ať už koupená přes Uplay či Steam.

Víkendová verze nabízí úplně to samé, co se nachází v základní hře. Nebudete ničím a nikým omezováni. Jen časem. Hra se nejprve zpřístupní na Xboxu - v 9 hodin ráno našeho času, na PC a PS4 se ale spustí až o deset hodin později. Se stejným rozestupem se ale přístup vypne, tedy nejprve na Xboxu One a posléze na zbývajících platformách. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama