BioWare sdílí další detaily o Andromedě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare sdílí další detaily o Andromedě

BioWare sdílí další detaily o Andromedě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 1. 2017 10:24 11
Reklama

Datum vydání Mass Effectu Andromeda se kvapem blíží a do první návštěvy nové galaxie zbývá jíž méně než dva měsíce. A nyní se díky dalšímu vypuštění nových informací můžeme podívat na čerstvé detaily hry, kterou vyhlíží velké množství dobrodruhů a zachránců lidstva.

Informace přicházejí od samotných vývojářů a na svých Twitter účtech se o ně postarali generální manažer Biowaru Aaryn Flynn, hlavní designér hry Ian Frazier a producenti Fernando Melo a Michael Gamble. Předně se tak kupříkladu dozvídáme, že na rozdíl od Gears of War 4 hra nebude podporovat multiplatformní multiplayer a na PC se mohou hráči těšit na odemčený framerate.

Co ale stále ještě nevíme a nedozvíme se to až do samotného vydání, jsou možnosti vztahů ve hře – zde si stále ještě autoři brání svá tajemství a neodhalují s kým budete moci randit v roli mužské a s kým v roli ženské. Páteční ukázka odhalující postavy parťáků však i přesto mnohé napověděla. Těšit se ale každopádně můžeme hned na několikero možností pro obě z nabízených pohlaví.

Možnost volby následně připadne i pro jméno hlavní postavy – pokud jej nebudete měnit, budete osloveni jmény standardními, tedy Scott či Sara. V případě změny však budete oslovováni jen příjmením, tedy Ryder. Změna jména přitom bude možná jen u zvolené postavy – jméno té druhé změnit nepůjde.

Z dalších detailů se dovídáme i to, že se ve hře záhy dozvíme zákulisí překladu jazyků a bude brzy jasné, jak mohou lidé rozumět jazykům nových ras. Za další se vrátí některé z dřívějších miniher, byť v aktualizované formě, a brzy se prý rovněž dozvíme i o dalších postavách nového univerza hry. Zůstaňte zkrátka naladěni, do 23. března stále ještě trocha času zbývá, nové informace však přicházejí a brzy budou následovat další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama