Trailery Andromedy odhalují nové parťáky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailery Andromedy odhalují nové parťáky

Trailery Andromedy odhalují nové parťáky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 1. 2017 07:35 2
Reklama

Sliby s mají plnit a ve jménu těch se nyní můžete podívat další dva trailery z nového přírůstku do sci-fi RPG série Mass Effect. Ty se tentokrát zaměřují nejen na představení několika málo lokací nového univerza hry, ale především na čerstvý pohled na parťáky, antagonistu a na příslib minimálně jedné možné romantické zápletky.

Zachraňovat lidstvo v jednom člověku je ale těžký úděl a tým Pathfinder se tedy bude skládat ze členů patřících k civilizacím starým i novým a v prvním pompézním traileru tedy kupříkladu nechybí ani šarvátka s Kroganem (jenž stojí na té správné straně konfliktu). V záběrech vyobrazujících hledání nového domova pak samozřejmě spatříte i nový koráb Tempest a nechybí ani další poodhalení hlavního antagonisty.

Tím je chlapík jménem Archon, zástupce dříve představené rasy Kett a někdo, kdo přímo ohrožuje osud 20 tisíc lidí zoufale hledajících v Andromedě svůj nový domov. Archon však bude mít těžké pořízení, jelikož tým Pathfinder se bude skládat hned z několika statečných jedinců, kterým se již věnuje druhý dnešní trailer. Skupinku vede Scott, respektive Sarah Ryder, jedni ze zástupců skvadry velitelů ovládajících nejen diplomacii, ale i boj a jež jsou tímto ideálními zástupci hledajícího lidstva.

Rydera (či potažmo Ryderovou) přitom pochopitelně doprovází hrstka statečných – idealista Liam Kosta, otec hlavních protagonistů Alec Ryder, Cora Harper, jež je příslibem romantické zápletky (tedy minimálně v případě volby mužského protagonisty) a S.A.M., umělá inteligence přímo propojená s hlavní postavou. A jak je z prvního traileru zjevné, jen o lidských parťácích to nebude ani tentokrát a kupříkladu samotným pilotem korábu tempest bude Kallo Jath, zástupce Salarianů. Toho již ale tento trailer neukazuje a zaměřuje se pouze na základní lidskou posádku.

Mass Effect Andromeda vychází 23. března, předplatitelé služby EA Access si jej v omezené podobě budou moci zahrát o týden dříve. Předobjednávat můžete i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama