Hitman obdrží další bonusovou epizodu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman obdrží další bonusovou epizodu

Hitman obdrží další bonusovou epizodu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 1. 2017 15:14 2
Reklama

Snad jako poděkování za přízeň a podporu hráčů se holohlavý zabiják ověnčený číslem 47 vydá na ještě jednu bonusovou misi, tentokrát do italské Sapienzy, jež byla dějištěm druhé epizody. V pořadí již třetí bonusová mise nese jméno Landslide a její odhalení doprovází již 19. unikátní a časově omezený cíl.

Landslide vyjde posledního ledna u příležitosti vydání fyzických kopií kompletní první sezóny (předobjednávat můžete na Xzone). Tehdy do hry také dorazí navrch také patch, jež zpřístupní novou a ještě náročnější úroveň obtížnosti. Ta kupříkladu přinese úpravy umělé inteligence, větší množství kamer a dokonce i podstatně méně prostoru pro uložení hry.

Takzvaná profesionální úroveň půjde zvolit ve všech misích a ani Landslide nebude výjimkou. Bonusová mise jako taková každopádně nabídne výlet na výroční Festival del Paese, kde se objeví i Marco Abbiati, zkorumpovaný businessman a politik, který se plánuje stát starostou. Tato epizoda bude obsahovat celkově tři mise (pojmenované The Icon, A House Built on Sand a Landslide) a bude zdarma pro všechny majitele kompletního balíku všech epizod. Její trailer můžete zhlédnout níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama