Dvojice videí odhaluje principy For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dvojice videí odhaluje principy For Honor

Dvojice videí odhaluje principy For Honor

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 1. 2017 16:53 13
Reklama

Po náznacích bojů mezi frakcemi, uveřejněných hardwarových nárocích a po upozornění na aktuálně probíhající uzavřenou betaverzi láká Ubisoft do minulosti soubojů muže proti muži v akčním For Honor i dvojicí nových trailerů.

Do bety se ještě můžete pokusit dostat zde, pokud se vám to každopádně povede, tak se můžete těšit na dnes přislíbenou značnou variabilitu map a na dříve nastíněné války frakcí. A obojímu se věnují právě dnes zveřejněná videa.

Hráči mohou na malá teritoria nasazovat vlastní prostředky získané v boji a servery následně každých pár hodin vyhodnotí, kde má která frakce navrch.

To první vysvětluje perzistentní svět hry a souboje mezi třemi frakcemi hry. Tyto zápasy jsou rozdělené do rovněž třech úrovní – do takzvaných teritoriálních potyček, do kol a do sezón. To v praxi znamená to, že hráči mohou na malá teritoria nasazovat vlastní prostředky získané v boji a servery následně každých pár hodin vyhodnotí, kde má která frakce navrch a dané teritorium přidělí té vedoucí. To s sebou navíc nese zajímavost tu, že každé teritorium přináší odlišné mapy a ty se navíc mění dle toho, kdo na nich vládne či v minulosti vládnul.

Následují kola, jež se vyhodnocují každé dva týdny a sezóny, jež trvají týdnů deset. To v praxi přináší to, že na konci každého kola či sezóny obdrží hráči odměny, jež jsou odvislé od toho, jak moc vlastní frakci pomohli i od toho, jak si vlastně jejich tým jako celek stojí. Jednotlivé sezóny následně přinesou restart herního světa a slibují na sebe navazovat – perzistentní svět by si měl pamatovat minulé bitvy i předešlá vítězství. Více již však ukáže až samotná hra, jež vychází 14. února.

A k pořízení vás nadále láká druhý dnešní trailer věnující se oněm nastíněným variacím map. Ty se budou lišit například dle toho, ve kterém biotopu se zrovna bitvy hry odehrávají (možnosti jsou od horské zasněžené krajiny až po vlhké pralesy) a slovo dostane koneckonců i počasí. Dvanáctka startovních map tímto slibuje přinést překvapivě velké množství variací (čtyři až šest verzí každé z nich) a ty by tedy nemusely záhy omrzet tak, jako tomu třeba bývá i u titulů jiných. Posoudit to můžete nyní sami a ujít si na to konto určitě nenechte naše první dojmy ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama