Crystal Dynamics dělají nové Avengers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crystal Dynamics dělají nové Avengers

Crystal Dynamics dělají nové Avengers

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 1. 2017 15:41 15
Reklama

Podle předchozích náznaků jsme se dnes měli dozvědět o novém projektu od Square Enix a neexistoval snad nikdo, kdo by tipoval Lrod of Vermilion IV, který byl oznámen před několika hodinami. Vypadalo to tedy, že lidé ze Squeenixu dokonale pobláznili internet kvůli „ničemu“, nakonec šlo ale pouze o zastírací manévr. Tou hrou, na kterou jsme čekali, je totiž The Avengers Project od vývojářů z Crystal Dynamics a Eidos Montreal.

Jak vidno, tvůrci posledních her ze série Tomb Raider jsou při chuti a zároveň si chtějí od sličné archeoložky odpočinout, a proto kývli na nabídku, ponořit se do světa superhridnů od Marvelu a zpracovat hru s postavami, které v posledních letech dobývají filmová plátna. The Avengers Project dosud nemá oficiální název, natož datum vydání, dá se však očekávat, že na hře se pracuje relativně krátce a dočkáme se jí až v roce 2018.

Jediný obrazový materiál, který máme v tuto chvíli k dispozici, je teaser trailer, ve kterém se míhají náznaky všech očekávaných hrdinů od Kapitána, přes Thora až po Iron Mana a nedá se zrovna říct, že by zachycoval „nesmrtelné“ hrdiny zrovna ve formě. Vše je rozbité, topící se ve špíně i prachu a vše poukazuje na to, že tým Avengers bude stát před velkou výzvou.

Nic dalšího není v tuto chvíli k dispozici, dá se však očekávat, že po několika dnech klidu přijde některý z předních magazínů s dalšími informacemi a o Avengers se dozvíme více! A co je ještě lepší - podle dostupných informací byla mezi Square Enix a Marvelem uzavřena smlouva, zahrnující práva na více titulů, o kterých se v budoucnu budeme postupně dozvídat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama