Členové EA Access si zahrají ME o týden dřív
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Členové EA Access si zahrají ME o týden dřív

Členové EA Access si zahrají ME o týden dřív

David Plecháček

David Plecháček

23. 1. 2017 12:40 13
Reklama

Službu EA (respektive Origin) Access chválíme, kudy chodíme, a nejinak tomu bude i v této novince. Už tak bohatý vault her v placeném programu na Xboxu se rozrostl o další čtveřici, konkrétně o Skate 3, Dead Space Ignition, Madden NFL 17 a Zuma‘s Revenge. Skate je skvělá hra, která tento výběr táhne, ale upřímně o ten tu v této zprávě ani tak nejde.

V oficiální zprávě možná trochu zapadla jiná, mnohem peprnější informace. Pokud jste předplatiteli tohoto programu, EA vám dá k dispozici desetihodinový trial. Už tak se jedná o velkorysou nabídku, ale snad ještě větší radost vám může udělat fakt, že bude k dispozici s předstihem. Ne s jednodenním, ne s třídenním, ne s pětidenním, ale rovnou s týdenním! Trial bude k dispozici od 16. března, přičemž ME Andromeda u nás oficiálně vychází 23.

Stejná nabídka se týká i služby Origin Access.Dosažený postup, který během deseti hodin nastřádáte, se vám při koupi plné verze přenese i do ní, takže o nic nepřijdete. 

Hráči na PlayStation 4 pochopitelně žádnou takovou možnost nedostanou. Budou muset vzít za vděk plánovanou multiplayerovou betaverzí, ale ani u ní stále ještě nebylo potvrzeno, na kterých platformách proběhne.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama