Halo Wars 2 je hotovo, naskočte do bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo Wars 2 je hotovo, naskočte do bety

Halo Wars 2 je hotovo, naskočte do bety

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 1. 2017 13:33 5
Reklama

Po včerejších záběrech přímo ze hry se můžete podívat na další ukázku ze strategie Halo Wars 2, tato má však charakter tutoriálu a představuje to, co si můžete zahrát na PC a na Xbox One již nyní. Hra je totiž nejenom hotova, ale je rovněž v betaverzi a na zmíněných platformách aktuálně přístupná.

Oznámené o hotové hře přišlo skrze Twitter a hra tak může vesele mířit do lisoven, první patche na sebe ale jistě nenechají příliš dlouho čekat a až hra 21. února dorazí na police obchodů a do digitální distribuce, tak již první hráče může pravděpodobně nějaký ten day one patch netrpělivě očekávat.

A přispět k tomu může právě spuštěná a slibovaná betaverze, jejímž cílem není jistě nic jiného, než pečlivé prověření připravenosti hry na nápor hráčů a naslouchání jejich potřebám. K dispozici je ale zatím pouze režim Blitz, kterému se již věnuje ono přiložené video a které již bez nutnosti přítomnosti mluveného slova pojednává o atraktivní kombinaci karetní hry a klasické realtimové strategie.

K tomu navíc 343 Industries na svém blogu sdílejí rozsáhlý příspěvek. Dočíst se v něm můžete o tom, že Blitz je režimem, ve kterém jde o kontrolu nad jednotlivými stanovišti na mapě a tím hlavním cílem je kromě přežití sběr co možná největšího počtu bodů. Více než slova vás ale jistě zaujme ono video a především možnost vyzkoušet si hru na vlastní kůži již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama