Autoři Limba a Inside lákají na novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Limba a Inside lákají na novou hru

Autoři Limba a Inside lákají na novou hru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 1. 2017 16:01 6
Reklama

Dánské nezávislé studio Playdead sídlící v Kodani se na Twitteru pochlubilo obrázkem, jímž vnadí hráče na svou další hru. A už nyní lze usuzovat, že se zřejmě budou vývojáři držet svého kopyta a nabídnou nám něco v duchu předchozích dvou her.

Obrázek je poděkováním hráčům za vřelé přijetí Inside. Od vydání hry už zakladatel studia Arnt Jensen a celý jeho tým pracuje na dalším dobrodružství, stojí v tweetu. Doufejme, že na další informace nebudeme muset čekat moc dlouho, protože při vývoji Inside nás moc do kuchyně studio nahlédnout nenechávalo. Ale zase to bylo pro dobrou věc.

Zdá se, že bychom si v další hře od Playdead mohli zahrát za astronauta-trosečníka, který se dost možná zřítí na nějakou neznámou planetu. Ale to už jenom spekulujeme. Rozjela se i vaše fantazie na plné obrátky? Chtěli byste další logickou plošinovku, nebo snad něco víc? Stylizace každopádně bude opět silnou stránkou tohoto počinu, zdá se.

Není bez zajímavosti, že v těchto dnech jsme se dozvěděli i to, že studio opustil spoluzakladatel firmy Dino Christian Patti. Při odchodu si přišel na více než 7 milionů dolarů, které činilo vyrování bývalých spolumajitelů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama