Teaser k poslednímu DLC pro The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Teaser k poslednímu DLC pro The Division

Teaser k poslednímu DLC pro The Division

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 1. 2017 11:20 3
Reklama

Tento týden jsme vydali Vojtovu recenzi DLC Survival pro akci Tom Clancy's The Division od Ubisoftu. Na cestě je ale ještě jedno rozšíření, které se zdrželo díky odkladům předcházejících expanzí. DLC Last Stand představuje nový teaser.

Ubisoft zveřejnil necelou minutu dlouhou upoutávku, kterou fanoušky The Division láká na podrobnou prezentaci, která proběhne ještě dnes. Sledovat ji budete moci na Twitchi. I toto rozšíření je stále ještě součástí season passu, ale půjde koupit i sólo za 15 dolarů. Uzavírá tak trojlístek, jehož předchozí části tvořily expanze Undeground a Survival.

Datum vydání posledního rozšíření zatím neznáme. I když měl Microsoft na první dvě časovou exkluzivitu, na třetí by se snad už vztahovat neměla a DLC vyjde na všech platformách současně. Bylo by to ostatně docela úsměvné, když teď Phil Spencer z Microsoftu časovou exkluzivitu nejen u DLC kritizuje jako něco, co herní průmysl a hráče poškozuje.

Pokud jde o obsah expanze, spekuluje se o PvP módu ve stylu Domination. Původně mělo DLC vyjít už minulý rok. Postavíme se v něm nějaké nové hrozbě a klíčem k úspěchu by mohla být stavba vlastní opevněné základny, s jejíž pomocí odrazíte dotírající útočníky. Nějak by se rovněž mohlo rozšíření týkat Sochy Svobody. Mluví se také o módu ve stylu Hordy.

Snad bude finální expanze alespoň tak povedená jako ta poslední, kterou si Vojta pochvaloval. Nedávný dotazník také naznačoval mód à la Battle Royale pro některý z dalších updatů. Nemusí ale naznačovat vůbec nic. Autoři se v něm ptali hráčů třeba také velmi vágně na to, co by řekli tomu, kdyby se The Division stěhovalo do jiného města.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama