Sniper: GW3 bude mít otevřenou betaverzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sniper: GW3 bude mít otevřenou betaverzi

Sniper: GW3 bude mít otevřenou betaverzi

David Plecháček

David Plecháček

18. 1. 2017 09:47 1
Reklama

Zkraje roku nás čekají dvě velké sniperské akce. Sniper Elite 4 od oxfordského studia Rebellion nás zavede 14. února zpět do druhé světové války, konkrétně do Itálie roku 1943. Pokud naopak nejste nabažení moderních bojišť, můžete vsadit na Sniper: Ghost Warrior 3 od polského studia CI Games. Ačkoliv jeho plná verze vyjde až 4. dubna, vyzkoušet si jej můžete ještě dřív, než druhoválečný Sniper Elite.

Může za to otevřená betaverze, která bude probíhat od 3. února. Navykli jsme si, že podobné testy multiplatformních her probíhají na všech zařízeních, ale Ghost Warrior se vydává jinou cestou a volí testování pouze na PC skrze Steam. Účast je také podmíněna registrací na oficiálních stránkách (pod tímto odkazem), možnost okusit nepoznanou krásu Gruzie ale dostane každý.

„Nemůžeme se dočkat, až fanoušci Ghost Warriora vyzkouší část toho, co je čeká 4. dubna. Jelikož se jedná o technický test, touto cestou vyzýváme každého, aby nám poskytl zpětnou vazbu skrze Steam fóra. Doufáme, že si naši hru všichni pořádně užijí,“ říká Marek Tyminski, výkonný ředitel CI Games.

K vyzkoušení budou dvě singleplayerové mise Cut Off a Blockout. Během první, Cut Off, bude cílem Jonathana Northa infiltrovat anténní soustavu, která nepřátelům umožňuje sledovat pohyby jejich cílů a jejich komunikaci. Úkolem mise Blockout bude likvidace Ivana Krustcheva, člověka, který je na seznamu cílů místního odboje za dřívější válečné zločiny.

Jak dlouho bude betaverze trvat, nevíme. Z dokumentu k plánovanému testu jsme se ale dozvěděli systémové požadavky hry. Ty jsou vedeny v platnost prozatím jen pro betu, ale předpokládáme, že se příliš měnit nebudou.

Minimální požadavky:

Operační systém: Windows 7/8.1/10 64-bit
Procesor: i5 6600K 3.5 GHz nebo AMD FX-6350 3.9 GHz
RAM: 8 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB nebo AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX 11
HDD: 50 GB

Doporučené požadavky:

Operační systém: 64-bit Windows 10
Procesor: AMD FX 8350 Wraith nebo Intel Core i7 4790
RAM: 16 GB
Grafická karta: AMD Radeon RX 480 4GB nebo NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
DirectX 11
HDD: 50 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama