For Honor představuje trojici nových hrdinů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor představuje trojici nových hrdinů

For Honor představuje trojici nových hrdinů

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 1. 2017 10:58
Reklama

Je dost možné, že na letošního Valentýna nemáte žádné plány, ať už z důvodu absence drahé polovičky, nebo prostě proto, že podobnými komerčními svátky z duše pohrdáte. Možná, že jste si ale také vyhradili místo v diáři proto, že vychází dlouho očekávaná řežba For Honor. Ta se nyní připomíná trojicí nových trailerů.

For Honor vychází 14. února, do té doby se dočkáme ještě uzavřeného beta testu, který startuje příští čtvrtek a potrvá až do konce víkendu. Nyní vývojáři přispěchali s představením další trojice hrdinů, do jejichž zbroje se ve hře budeme moci odít. Jak je již zvykem, jeden spadá do frakce rytířů, jeden reprezentuje frakci samurajů a ten třetí patří k Vikingům.

Řady rytířů rozšíří Lawbringer, masivně oplátovaná mašina na zabíjení, která za pomoci halapartny kosí davy nepřátel jako na běžícím páse. Jak už název třídy napovídá, Lawbringer je nositelem práva a pořádku a tyto ideály prosazuje bez jakýchkoli kompromisů. Tak trochu to působí, jakoby ve For Honor chtěli mít alespoň něco jako paladina. Daleko víc by pak ale drsnému bijci slušelo masivní kladivo.

Mezi Vikingy přibude sličná (asi) Valkýra, která tentokrát nebude jen odnášet padlé hrdinné bojovníky do Valhaly, ale sama se postará o pořádný masakr. Jejich zvolenou zbraní je kopí a štít, v bitevní vřavě se umí skutečně otáčet a je možné, že navíc dokáží zadutím na roh zvednout morálku spolubojovníků. Trojku uzavírá samurajský Nobushi, tajemný maskovaný bojovník, využívající pekelně nabroušenou naginatu. I ten se spoléhá spíše na mrštnost a jeho styl boje je vyloženě potěchou pro oko. Uvidíme, zda i v bitevní vřavě, kdy se všichni hráči vrhnou do jednoho chumlu, budou souboje vypadat tak efektně. For Honor vychází 14. února na PC, PS4 a Xbox One. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama