Tvůrci Trine představují svůj nový titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Trine představují svůj nový titul

Tvůrci Trine představují svůj nový titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 1. 2017 16:27 2
Reklama

Plošinovka Trine svého času slavila mezi hráči značný úspěch a vysloužila si díky tomu hned dvojípokračování. Tvůrci z týmu Frozenbyte nadále nelenili a dali dohromady ještě stealth akci Shadwen, po níž oznamují titul další. Tím je roguelike akce jménem Has-Been Heroes, ve které to efekty a barvami jen hýří.

A nejen to, na rozdávání mají tvůrci ostatně i po stránce žánrů a na oficiálním webu hry se tedy můžete dočíst o ambiciózním mixu strategie, akce a právě roguelike her. Do toho Frozenbyte slibují vmíchat humornou složku v podobě samotné příběhové náplně. Jak již totiž název napovídá, hlavními hrdiny hry jsou bývalé a legendami ověnčené postavičky, které sice dříve šířily slávu (a zkázu) skrze meč a hrdinské skutky, v poslední době je však vůbec nikdo nepotřebuje.

Tedy až doposud, jelikož letos se tato parta bude muset opět chopit zbraní a vydat se na úkol dosud nejtěžší – dopravit dvojčata (jež jsou shodou okolností také princeznami) do školy. Činit tak půjde v bandě nepravděpodobných hrdinů roztodivných charakterů, kteří budou moci společnými silami válčit s rozličnými bestiemi, sbírat řadu unikátních předmětů, vytvářet kombinace jedinečných kouzel a zejména také umírat, jelikož to již zkrátka k životu těch pravých hrdinů patří.

Has-Been Heroes dorazí na PC i na konzole (Switche nevyjímaje) již během března tohoto roku a bližší obrázek si o hře můžete udělat z přiložených obrázků i z prémiové videoukázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama