Vyberte obal pro Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyberte obal pro Kingdom Come

Vyberte obal pro Kingdom Come

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 1. 2017 09:43 11
Reklama

Na Kingdom Come: Deliverance od tuzemských Warhorse Studios se těšíme již řadu let. Aniž bychom chtěli umenšovat zásluhy jiných lokálních vývojářských týmů, ambiciózní projekt, který si dal za cíl realistické zpracování života v 15. století, má rozhodně potenciál k tomu, aby se čeští vývojáři zase po letech připomenuli světovému publiku se skutečně velkou hrou. Titul bohužel v minulosti postihlo několik odkladů, zdá se ale, že vše spěje k úspěšnému konci a letos by se hra již definitivně mohla objevit na pultech obchodů. Malou mírou v nelehkém úkolu můžete vývojářům pomoci i vy.

Nehovoříme tentokrát o crowdfundingové kampani, která hře měrou vrchovatou pomohla na svět nejen po finanční stránce, ale i jako důkaz, že o středověké RPG, které neobsahuje žádnou magii ani jiné fantasy prvky, je velký zájem. Namísto peněz můžete tentokrát autorům poslat svůj názor na to, jak by měl vypadat obal hry, který následně uvidíme v regálech.

Na fórech Warhorse je k dispozici šest variant, pro které můžete hlasovat. Zvolit můžete jen jednu a autoři by si následně také rádi přečetli důvody, proč jste se pro ten který obal rozhodli. Zároveň upozorňují, že hledají artwork, který by vás zaujal v obchodě nebo v nabídce digitálních distribucí, nemusí tedy nutně jít o něco, co by vypadalo skvěle na plakátu.

Dan Vávra na Facebooku uvedl, že vítězná šestice byla vybrána ze stovky konceptů, které vytvořili grafici studia. Upozorňuje také, že se zatím jedná o návrhy a ne finální podobu obalu hry. Poměrně úsměvná je i jeho poznámka k průběžným výsledkům, z nichž vyplývá, že po dvouměsíční práci a tvorbě stovky návrhů se lidem nejvíce líbí dva roky starý původní nápad. Pokud máte zájem o účast v hlasování, naleznete jej pod tímto odkazem.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama