Video předvádí loď a vozidlo z Mass Effectu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video předvádí loď a vozidlo z Mass Effectu

Video předvádí loď a vozidlo z Mass Effectu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 1. 2017 11:22 7
Reklama

Nekonečná lavina zpráv k nové konzoli od Nintenda naprosto přehlušila všechny ostatní novinky. Byla by ale škoda věnovat se jen jedné platformě. Zejména, když se tu a tam nějaká zajímavost ukrývá. Přehlédnout byste určitě neměli nové video k Mass Effectu Andromeda, když už si leckdo na internetu stěžuje, že navzdory slibům vývojářů, že přijdou další ukázky, je podle některých fanoušků materiálů s ohledem na blížící se vydání nápadně až žalostně málo.

Video se objevilo na stránce Andromeda Initiative a vývojáři v něm během tří minut představují zejména novou loď Tempest, která nahradila Normandy z původní trilogie. Pozornost se ale zaměří i na pozemní vozidlo Nomad, které je pro změnu nástupcem podobného stroje jménem Mako, který se objevil už v prvním díle této populární ságy.

Průvodcem ve videu je nám sám pilot lodi Tempest, z jehož popisu je patrné, že naše plavidlo bude vynikat především rychlostí a nikoli palebnou silou. V boji s ním tak příliš počítat nemůžeme. Tak jako v minulých dílech se ale loď stane naším domovem, velícím stanovištěm, výzkumným centrem i polní ošetřovnou.

Dozvěděli jsme se například také to, že vybavení a podobu, respektive maskování vozidla Nomad bude možné měnit v závislosti na tom, jaký svět zrovna navštívíme. Nomad má i boost a trysky, které jej na chvíli udrží ve vzduchu třeba při skoku. Vzácné zdroje na planetách nám pak umožní vytěžit speciální drony.

I když nejde o trailer v pravém slova smyslu, žádnou výbušnou ukázku plnou atraktivní akce, svým způsobem se z nového videobrífinku dozvídáme více informací než z leckteré atmosférické upoutávky. Jestliže hru netrpělivě vyhlížíte, neměli byste si prezentaci nechat ujít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama