Ubisoft odhaluje vznik hudby pro Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odhaluje vznik hudby pro Wildlands

Ubisoft odhaluje vznik hudby pro Wildlands

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 1. 2017 10:42
Reklama

Ubisoft vás novým videem zve do divočiny bolivijských drogových kartelů a vypráví o tom, kterak vznikala hudební stránka připravované akce zasazené do rozsáhlého otevřeného světa. Za tou stojí muzikant, producent a skladatel Alain Johannes (známý například z kapel Queens of the Stone Age a Arctic Monkeys) a následujících pět minut záběrů nejen ze hry by vás mělo přesvědčit o tom, že právě Johannes byl tou správnou volbou.

Johannes samozřejmě na soundtracku hry nepracuje sám, ale jak video i nový příspěvek na blogu Ubisoftu připomíná, Johannes pracuje ve větší skupině lidí. Ti si dali za cíl vytvořit dynamický hudební doprovod, jenž dokáže pomoci dokreslit podmanivou atmosféru divoké krajiny jihoamerické Bolívie a který bude rovněž vhodně reagovat na to, co se ve hře aktuálně děje. Valná většina hudební složky hry byla přitom prostou improvizací vytvořenou na základě vizuálních vstupů – Johannes častokrát pouze obdržel gameplay videa, k nimž měl za pomocí hudby dotvořit vhodnou atmosféru.

A právě v tomto si Johannes na konto tvorby soundtracku ke hře libuje nejvíce – jedná se o nutnost zapojit velkou dávku improvizace. Skládání hudby pro hru je přitom dle jeho slov navíc překvapivě vděčná činnost ve smyslu pocitu z dobře odvedené práce.

Ve videu lze nadále vidět, že Johannes mohl při hře použít i jeden ze svých nejoblíbenějších nástrojů – kytaru vyrobenou z krabice od doutníků. Ovšem více než ta vás ale jistě zaujme pohled na samotný pohled do doupěte tohoto pozoruhodného muzikanta.

Akce Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands vyjde na konzolích a na PC 7. března. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama