Příští týden začne další beta Halo Wars 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští týden začne další beta Halo Wars 2

Příští týden začne další beta Halo Wars 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 1. 2017 08:05
Reklama

Druhý betatest real-time strategie Halo Wars 2 od studií 343 Industries a Creative Assembly odstartuje už příští týden, konkrétně v pátek 20. ledna. Betaverze bude k dispozici všem nejen na Xboxu One, ale tentokrát také na PC.

Na konzoli nicméně budete potřebovat aktivní předplatné Xbox Live Gold, zatímco na PC vás nic podobného omezovat nebude. Testovací verze, která navazuje na první červnovou betu, obsahuje nový mód Blitz, který se inspiroval karetními hrami. Nejdůležitějšími zdroji jsou v něm právě vaše kartičky a váš velitel. Open beta nabídne přitom jen jednu mapu nazvanou Proving Grounds, která podporuje zápasy jeden na jednoho, dva na dva a tři na tři.

Na druhé straně nemají v betě chybět žádné z karet a vůdců, které obsahuje plná verze. Test skončí až v pondělí 30. ledna, takže bude dostatek času hru si řádně osahat. Jako obvykle nelze přenést dosažené výsledky z bety do plné verze, ale její účastníci se mohou těšit na odměnu v podobě až dvou balíčků Blitz karet, které zužitkují po vydání Halo Wars 2. První dostanete už za stažení a spuštění betaverze, druhý si pak musíte zasloužit účastí v zápase.

Vývojáři pochopitelně budou sbírat zpětnou vazbu od hráčů prostřednictvím oficiálních fór. Plná hra pak kromě módu Blitz a kampaně, která je hratelná sólo i v kooperaci, nabídne další multiplayerové módy jako Domination, Strongholds, Blitz Firefight a klasický Deathmatch. Dan Ayoub z 343 závěrem poděkoval všem fanouškům za podporu a řekl, že se už se tým nemůže dočkat momentu, kde se s novým módem seznámíme.

Hra vychází už 21. února a více podrobností o ní najdete v našich starších novinkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama