Andromeda umí HDR na PC, PS4 i Xboxu S
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Andromeda umí HDR na PC, PS4 i Xboxu S

Andromeda umí HDR na PC, PS4 i Xboxu S

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 1. 2017 11:39 5
Reklama

Z technologie HDR se stalo takové nové zaklínadlo. Zdaleka ne každý ví, co nabízí, a spousta lidí ji ani nevyužije. V každém případě se vývojáři z BioWare pochlubili, že nový Mass Effect bude HDR podporovat.

Andromeda je jednou z prvních multiplatformních her, která má nabídnou HDR na všech platformách, které jej zvládnou. Aaryn Flynn to potvrdil v odpovědi na Twitteru. Byla by ostatně škoda, kdyby se teď, když se HDR skloňuje zejména v souvislosti s konzolemi, opomíjela PC scéna.

Pokud jde o grafiku obecně, leccos už dříve Flynn prozradil i k frameratu a rozlišení. Na PS4 hra poběží v 1080p a na Xboxu One v 900p. U obou konzolí je počet snímků za sekundu uzamčen na třiceti. Na PC by vás samozřejmě měl omezovat jen výkon vaší sestavy. Už dříve jsme se doslechli, že ke hře nebude žádný season pass a příští měsíc bychom se měli dozvědět hardwarové nároky PC verze.

Kromě toho stojí za zmínku, že režisér Strážců Galaxie James Gunn se na Twitteru pochlubil, že Mass Effect patří mezi jeho největší zdroje inspirace. Kromě komiksů jmenoval také Flashe Gordona, Farscape a Star Wars.

V dalším tweetu pak zmínil, že si myslí, že většina filmů podle her neuspěla jednoduše proto, že jsou špatné. Mnohé přišly do kin příliš pozdě, jiným prostě lépe sluší formát her. Stručné, jasné, pravdivé. Možná se tento režisér sám jednou chopí příležitost natočit hollywoodskou adaptaci nějaké známé videohry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama