Stahujte demo Sonica v enginu Unity pro PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte demo Sonica v enginu Unity pro PC

Stahujte demo Sonica v enginu Unity pro PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 1. 2017 15:22 2
Reklama

Fanoušci ježka Sonica, bodlinatého maskota ze stáje Segy a odvěkého rivala kníratého instalatéra Maria od Nintenda, pracují na remaku hry Sonic the Hedgehog z roku 2006. Jejich počin pohání engine Unity a demoverzi už si můžete dokonce sami vyzkoušet.

Pokud si chcete Sonica na PC osahat, určitě si pospěšte. Je sice otázkou, co ve skutečnost tým nazvaný Gistix sleduje, skoro jisté však je, že (ne)žádoucí pozornosti Segy určitě neujdou. A tak jako mnoho jiných podobných projektů v minulosti zřejmě ani tento nebude mít dlouhé trvání.

Dost možná ale na sebe chtějí jeho autoři jen upozornit, podobně jako dříve mnoho jejich kolegů. A za pár měsíců budeme psát, že vývojáři zrušeného Sonica oznamují vlastní plošinovku inspirovanou Sonicem. Autoři Galaxy in Turmoil z Frontwire Studios by mohli vyprávět.

Demo si můžete stáhnout zde a zde. Ohlasy na remake nejsou vůbec špatné a vývojáři už začali sbírat postřehy fanoušků s pomocí speciálního formuláře. Dokonce už stačili vydat i jeden update. Ten vyšel včera. Někteří fanoušci se jen podivují tomu, proč si tým programátorů vybral z celé série právě Sonic the Hedgehog z roku 2006 pro Xbox 360 a PlayStation 3.

Tento díl se totiž netěší zrovna velké popularitě - diplomaticky řečeno - a i když měl připomenout 15. výročí série, kvůli uspěchanému vývoji a technickým problémům si odnášel ve srovnání s předchůdci velmi slabé známky. Minimálně potíží se podařilo autorům remaku vyřešit a nezopakovat. Na problematikou kameru a fyziku si přesto někteří hráči stěžují i u dema v Unity. Na zkušební verzi tým pracoval minimálně rok. Uvidíme, jaké budou jejich další plány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama