Mass Effect nebude mít season pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mass Effect nebude mít season pass

Mass Effect nebude mít season pass

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 1. 2017 12:30 10
Reklama

Do Evropy dorazí další Mass Effect již 23. března, pokud si však nebudete pořizovat krabicovou verzi a budete se chtít do hry pustit v rámci dnes již tolik rozšířené online distribuce, tak vás jistě může potěšit následující zpráva. Mass Effect: Andromeda půjde stáhnout s předstihem a do hry se tak budete moci pustit bez jakýchkoli dalších prodlev hned v den vydání. A nejen to.

Vyplývá to tak alespoň z obrázků, jež se objevují na Redditu. Možnost stahovat data hry se odemkne 17 března, tedy zhruba týden v předstihu před vydáním hry. S tím se navíc pojí možnost zahrát si hru rovněž o něco dříve – nutnost je mít předplacenou službu EA Access, a to buď na Xbox One, anebo na PC. Tuto informaci na svém Twitteru potvrdil producent hry Michael Gamble, bližší detaily však zatím nemáme, očekáváme však standardní podmínky – pár dní k dobru a po omezenou dobu.

Tím ale ještě novinky nekončí a spolu s tím se dozvídáme také o tom, že Andromeda nebude mít k dispozici standardní season pass. Neznamená to však, že by hra nenabízela běžný nášup DLC balíčků. I tato informace k nám dorazila z Twitteru, tentokrát však od generálního manažera týmu BioWare, Aaryna Flynna. Andromeda tedy bude následovat odkaz Titanfallu 2, který rovněž season pass postrádal. Budoucí podobu plánů týkajících se DLC se každopádně teprve dozvíme.

Současné střípky informací vnášejí další světlo do toho, co nás 23. března na konzolích a na PC čeká a nemine. Brzy bychom se také měli dočkat oznámení hardwarových nároků PC verze hry a v případě zájmu pak můžete zavítat na Xzone, kde si můžete hru nejen v PC edici předobjednat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama