Stahujte Mass Effect 2 zdarma a v češtině
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte Mass Effect 2 zdarma a v češtině

Stahujte Mass Effect 2 zdarma a v češtině

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 1. 2017 08:01 18
Reklama

I když tomu nechtěla řada hráčů a čtenářů věřit, předvánoční informace se nakonec potvrdily. Jen jsme si museli počkat o něco déle, než se myslelo. V programu On the House od EA se na Originu přeci jen objevilo vynikající akční RPG Mass Effect 2.

Druhý díl vesmírné ságy vystřídal klasiku Dungeon Keeper. Mass Effect 2 si můžete aktivovat zcela zdarma, potřebujete k tomu jen účet od EA. Žádný další háček v tom nehledejte. Hra je dostupná ve standardní edici, která se obvykle prodává za 10 eur, tedy v přepočtu asi 270 korun. Sci-fi z roku 2010 se dokonce může pochlubit českou lokalizací.

Připomínáme, že hra je ke stažení zdarma už podruhé. I když řada lidí tvrdila, že šlo k kachnu, po krátkou dobu šlo zřejmě omylem skutečně stáhnout Mass Effect 2 bezplatně už před Vánoci. V každém případě se musíte spokojit s verzí bez výborných příběhových rozšíření. Ty už si musíte koupit zvlášť. I tak jde ale o skvělý marketingový krok, kterým EA předchází rychle se blížící vydání Andromedy.

Jak už jsme psali dříve, Mass Effect 2 bývá mnoha fanoušky považován za nejlepší z celé série. V pokračování se autoři vyvarovali chyb z prvního dílu, ale současně ještě neudělali tolik dvojsečných zásahů jako později ve trojce. Výborně hodnocená hra vyšla v lednu 2010 na PC a X360 a o rok později také na PS3. Jestliže jste dosud s Mass Effectem nezačali a pokukujete po Andromedě, máte nejvyšší čas i ideální příležitost začít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama