Sběratelky Kingdom Come k mání do 31. 12.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sběratelky Kingdom Come k mání do 31. 12.

Sběratelky Kingdom Come k mání do 31. 12.

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 12. 2016 14:47 9
Reklama

Vývojáři z českého studia Warhorse připomínají fanouškům, že se blíží konec možnosti podpořit hru Kingdom Come: Deliverance nákupem některé ze speciálních sběratelských edic. Nabídka platí pouze do 31. prosince zejména proto, aby bylo možné včas připravit meče coby největší dárek k limitované edici hry.

Pokud jste žili v tomto roce kdesi v jeskyni bez internetu, měli byste vědět, že právě skutečné a ručně vyrobené meče jsou i v zahraničí hodně žádaným bonusem, pro jehož získání musíte za limitovanou edici zaplatit cenu 499 dolarů. Po přepočtu to tedy dělá přibližně 13 tisíc korun, za které obdržíte již několikrát zmiňovaný meč, fyzickou kopii hry, soundtrack, artbook, hrací kostky, památeční minci, figurku rytíře, tričko a spoustu dalších a dalších bonusů.

Datum konce roku pak platí také pro další „fyzické“ odměny ve sběratelské, resp. deluxe edici, kde se nachází část zmiňovaných bonusů, ovšem bez meče, sošky a dalších dražších záležitostí. Pokud jste tedy zaváhali a dosud jste nevykročili vstříc dárkům, které si nezadají se servisem, který nabízí například CD Projekt RED u svého Zaklínače, pak byste se měli podívat na oficiální stránky hry a zvážit investici.

K rozhodování by vám mělo ostatně pomoci i následující video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama