Battlefront 2 bude zřejmě bez Conquestu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront 2 bude zřejmě bez Conquestu

Battlefront 2 bude zřejmě bez Conquestu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 12. 2016 14:21 3
Reklama

Není sporu o tom, že úspěch původních her Star Wars: Battlefront byl založen na tom, že ve skutečnosti šlo o kopírku Battlefieldu se vším všudy. Mód Conquest, ve kterém hráči mohli využít rozličné třídy vojáků či rebelů, včetně vozidel, byl tím nejlepším a po víceméně úspěšném rebootu značky by se slušelo, aby byl Conquest opět zařazen.

Podle vyjádření designového ředitele Dennise Brännvalla to ale vypadá, že ani v případě Star Wars Battlefront II na očekávaný režim nedojde. Soudíme tak dle jeho vyjádření na Twitteru, kde odpovídal jednomu z fanoušků: „Nemyslím, že bychom zacházeli tak hluboko do našich dalších sérií, ale určitě tu jsou věci, které se můžeme od obou značek [Battlefield a Battlefront] učit.“

Jinými slovy tím však Brännvall řekl, že s Battlefrontem nechtějí vykrádat Battlefield, což je ale jednak historicky daná věc, a jednak záležitost, kterou by jim hráči určitě odpustili. Ostatně, nový Battlefront byl mnohokrát označen za „přeskinovaný“ Battlefield a zařazení jednoho módu – i když tak zásadního – by už mínění určité skupiny určitě nemohlo změnit.

Namísto toho ale DICE razí politiku co největší variability a zachování rázu jednotlivých sérií, takže momentálně asi nemůže být o takovém přiblížení ani řeč. Na druhou stranu je ale vidět, že komunita má určitou moc a je možné, že DICE dostojí svým vlastním slovům, týkajících se právě snahy vyhovět fanouškům. Doufejme, ať to není formou placených DLC!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama