Tvůrce volantů vyzradil existenci Forzy 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrce volantů vyzradil existenci Forzy 7

Tvůrce volantů vyzradil existenci Forzy 7

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 12. 2016 10:03
Reklama

Těžko čekat, že by Microsoft nechal sérii Forza Motorsport jen tak spát u ledu – úspěšná závodní série zkrátka stále táhne a sotva tak stačily vychladnout motory na posledním díle, tak už se dozvídáme o možné existenci Forzy Motorsport 7.

Ono neoficiální oznámení přichází ze strany výrobce volantů Fanatec. Tento na svých fórech sdílel výzvu k tomu, aby se sami fanoušci vyjádřili k tomu, co by rádi v sedmém díle Forzy viděli jinak. Řeč byla pochopitelně o aktualizacích a novinkách týkajících se chování volantu. Příspěvek nadále zmiňuje to, že ten další díl série by měl být právě v tomto ohledu jiný, neboť vývojáři najali minimálně jednoho dalšího člověka, který se stará fyziku a zpětnou vazbu volantu, a to na základě vlastních zkušeností se závody i se závodním inženýrstvím.

Za zmínku nadále rozhodně stojí, že se Fanatec zaměřuje zejména na produkty pro PC a této komunitě se prý plánují tvůrci věnovat i nadále. To značí hned několikero sympatických faktů – Forza Motorsport 7 by měla skutečně a dle předchozích slibů dorazit i na PC a měla by na dané platformě rovněž podporovat volanty, což je věc, jež byla do šestého dílu s podtitulem Apex dodána až dodatečně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama