Otestujte Gwent, dostanete Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Otestujte Gwent, dostanete Zaklínače

Otestujte Gwent, dostanete Zaklínače

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 12. 2016 09:19 5
Reklama

Vánoce jsou už doslova za dveřmi a většina herních firem, které chtěly své fanoušky a zákazníky nějak obdarovat, už tak učinila. Na poslední chvíli přispěchal ještě polský CD Projekt Red, a ačkoli se právě jeho nabídka vánoc zdánlivě netýká, mohla by vás rozhodně potěšit.

Vývojáři série Zaklínač momentálně pracují na titulu s názvem Gwent: A Witcher Card Game, tedy titulu, který vychází z karetní hry v extrémně populárním třetím dílu zaklínačské herní ságy. Přesné datum vydání Gwentu neznáme, momentálně ale probíhá beta test, do něhož se můžete přihlásit pod tímto odkazem. A pokud tak učiníte nyní, odmění vás autoři hry prvním Zaklínačem v Enhanced edici.

Hru si budete moci bezplatně stáhnout z webu GOG.com, Enhanced Edition oproti původní verzi hry přináší celou řadu vítaných úprav, jako je pohodlnější manipulace s inventářem, upravené dialogy a cutscény. Ačkoli první Zaklínač vyšel již v roce 2007 a podobnost s třetím dílem je kromě zvoleného tématu velmi mizivá, stále se jedná o povedené RPG, které by si žádný fanoušek drsného slovanského folklóru neměl nechat ujít.

Co se týče probíhajícího betatestu Gwentu, poslechli vývojáři názory komunity a provedli ve hře potřebné úpravy. Ty se týkají především systému odměn a postupu ve hře. Pro odměnu už nyní potřebujete šest polovin koruny namísto tří výher. Za každé vyhrané kolo dostanete právě jednu polovinu. Nemusíte tedy vyhrát celý zápas, stačí několik dílčích vítězství a nakonec se k zasloužené odměně probojujete. Úpravy postihly i systém sbírání zkušeností. Na každé úrovni nyní získáte specifickou odměnu. Zkušenosti se získávají bez ohledu na výhry či prohry. Na desátém levelu se vám pak odemknou ranked zápasy, díky nimž můžete získat další odměny. Kromě toho se do hry dostalo více než dvacet nových karet, došlo ke změnám některých schopností a úpravě vzhledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama