Do Final Fantasy XV přibyl režim NG+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Final Fantasy XV přibyl režim NG+

Do Final Fantasy XV přibyl režim NG+

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 12. 2016 11:37 4
Reklama

Už v minulosti jsme se dozvěděli, že léta očekávaný a letos konečně vydaný titul Final Fantasy XV dostane poměrně masivní zásobu DLC. Některá mají být zdarma, jiná placená a některá nabídnou hned dvě varianty.

Vydavatelé hry ze Square Enix vydali nový patch 1.03, který přináší toužebně očekávaný režim New Game+. Ten se v RPG hrách už téměř stačil etablovat jako novodobý standard a kromě japonských her už jej nalezneme třeba i ve třetím Zaklínači nebo v letošním pokračování stealth akce Dishonored. Obvykle je spojen s tím, že se do hry pustíte znovu od začátku, ale máte k dispozici veškeré vybavení a vylepšení postavy, kterého jste dosáhli při předchozím průchodu výměnou za zvýšenou obtížnost.

Final Fantasy XV bohužel při opakovaném hraní větší obtížnost nepřináší. Pokud se do něj pustíte, buďte obezřetní, přepíše vám původní uloženou pozici. Do nové hry se přenesou získané zbraně, předměty, kostýmy včetně těch z Kingsglaive, peníze, nastavení a skilly. Na druhou stranu se váš vylepšený Engine Blade vrátí zpátky na základní úroveň, stejně jako vozidlo Regalia.

Zítra má také vyjít nový balíček Holiday Pack, který do hry přinese trochu toho svátečního obsahu. Již dnes si po aplikaci nového patche můžete ve hře povšimnout nových rámečků na fotografie od Prompta. Zároveň by jeho součástí mělo být několik nových předmětů, například Nixperience Band, který vaší skupině znemožní získávat zkušenosti a levelovat, tudíž je pak hra o něco větší výzvou. Těšit se také můžete na Carnival Passport, s jehož pomocí se dostanete do zábavního parku, nebo na nové tričko s motivem chocobů.

 Pokud navíc vlastníte season pass, můžete se těšit na Holiday Pack + DLC, které přinese ještě více zajímavých předmětů, například talisman, jehož vlastnictví vám zvedne šance na získání cenné kořisti z padlých nepřátel. V budoucnu pak všechny fanoušky čeká i příběhové DLC, které přinese slavného padoucha Gilgameshe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama