Blizzard se omluvil za dárek. Hráčům se nelíbí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard se omluvil za dárek. Hráčům se nelíbí

Blizzard se omluvil za dárek. Hráčům se nelíbí

David Plecháček

David Plecháček

19. 12. 2016 16:45 18
Reklama

Když jsem psal nedělní souhrn, věnoval jsem se převážně Vánocům. Možná, že vám to nějak zásadně nepřišlo, ale docela často se v souvislosti se svátky klidu a míru objevují nejrůznější akce a dárečky od vývojářů nejrůznějších her. Vezměme si třeba takový Blizzard.

Na svátky si toho pro hráče připravil hotovou kupu, do které patří i režim Mei’s Snowball Offensive, v němž proti sobě stojí dva týmy po šesti. Oba dva týmy měla vyplňovat jediná postava – Mei. Notně vylepšená Mei. Kromě své klasické výbavy tvořila její hlavní útočnou sílu puška na sněhové koule a její kamufláž tvořil legendární obleček Santy. Zkrátka a dobře, Vánoce jak se patří.

I přes to, že je tato akce zadarmo, mnoho lidí s ní bylo nespokojených. Tak moc, že se Jeff Kaplan z Blizzardu musel komunitě omluvit. „Omlouváme se, že vás zklamal speciální zimní skin Mei. Nemáme speciální pravidla pro to, co znamená legendární nebo epické. Zkrátka jsme vycházeli z toho, co si myslíme, že je cool. To je velice subjektivní termín, a podle reakce komunity se zdá, že je vaše definice jiná,“ napsal na oficiální fórum.

Kaplan popisuje, že jejich upravený efekt schopnosti Cryo-Freeze jim přišel dostatečně super, aby jej do hry aplikovali. Tato schopnost umožní Mei dočasně vytvořit ledovou krychli, v níž je nezranitelná. Ve vánočním eventu se ale místo krychle vytvoří sněhulák. I za to bylo studio kritizováno.

„Evidentně s námi v tomto směru někteří hráči nesouhlasí, ale to je v pořádku. Veškerá zpětná vazba k něčemu je, a my se alespoň můžeme učit určité věci do budoucna,“ řekl Kaplan. „Omlouváme se, že náš cool metr byl nastavený na něco jiného než ten váš. Příště to snad bude lepší,“ dodal.

Budiž to důkaz o tom, jakou moc má nad vývojáři samotná komunita, která leckdy opovrhuje i věcí zadarmo. Situaci, ve které někteří hráči doslova volají po reakci a omluvě Blizzardu za dárek, který tým dobrovolně přichystal, považujeme doslova za absurdní. Leč taková je holt někdy realita…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama