Video odhaluje principy online složky Steep
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video odhaluje principy online složky Steep

Video odhaluje principy online složky Steep

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 12. 2016 10:21
Reklama

Adrenalinový Steep vyšel již začátkem prosince, pokud jste však až doposud váhali, anebo pokud vás zkrátka zajímají další detaily fungování tohoto adrenalinového zážitku, tak si určitě nenechte ujít následující video. V tom se tvůrci zaměřují na to, jak ve hře funguje síťová složka hry.

Její atraktivita spočívá zejména v tom, že jednotlivé lokace hry jsou dost rozsáhlé a prozkoumat je všechny nějaký ten čas zabere, společnými silami je to však snazší. Takže než abyste museli všechno objevovat sami, tak se ve hře můžete zajímat i o to, co objevili vaši kamarádi. A stejně tak se i vy s nimi můžete následně podělit o to, co naopak zaujalo vás.

A nejen to, pokud jste již o zmrzlé svahy Steep zavadili, tak jste si mohli vyzkoušet ve videu popisovaný plynulý přechod do multiplayeru. Neexistují zde totiž žádné tradiční lobby, hráči se do hry připojují a opět ji opouštějí a následně se mohou kupříkladu věnovat společným výzvám, pokoušet se o následování tras svých soupeřů a mnoho dalšího. Hra přitom prý neustále vyhledává, kteří hráči jsou momentálně nejvhodnější na propojení a zážitek by tak neměl být ničím pokažený.

Více se už ale můžete dočíst v Davidově recenzi a my již jen pro pořádek doplníme, že video je doplněno francouzským mluveným komentářem a zapnout si k tomu můžete anglické titulky. Plnou verzi hry si následně můžete pořizovat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama