Při hraní For Honor musíte být stále online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Při hraní For Honor musíte být stále online

Při hraní For Honor musíte být stále online

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 12. 2016 09:37 4
Reklama

Hry od francouzského vydavatelského domu Ubisoft můžete mít rádi, můžete je i hlasitě kritizovat a nesnášet, pravdou ale je, že mají velmi často problém s naplněním slibů. Stalo se to prvním Watch Dogs, stalo se to letošní The Division a jak to vypadá, stejnou potíž bude mít i chystaný For Honor.

Hra na rytíře, Vikingy a samuraje se nám v uzavřeném beta testu velice líbila a poměrně stojaté vody multiplayerových klání by mohla svým důrazem na šerm a souboje nablízko pořádně rozčeřit. For Honor má ale kromě kompetitivních režimů nabídnout i kvalitní singleplayerovou kampaň. Na Steamu a uPlay bylo až do nedávna uváděno, že singleplayer hry budeme moci hrát i bez připojení k internetu. To ale podle posledních informací již neplatí.

Nejprve se tato zpráva objevila na diskuzním fóru NeoGAF, následně ji ale serveru PC Games N potvrdil sám Ubisoft v následujícím vyjádření: „Můžeme potvrdit, že For Honor ke hraní vyžaduje připojení k internetu. Některé prvky herního postupu jsou ukládány online a sdílí se mezi režimy pro jednoho a více hráčů. Pro hraní For Honor tedy musíte být neustále připojeni k internetu.“ Zajímavé je, že ještě včera se zmiňovanému serveru podařilo udělat screenshoty z karet her na Steamu a uPlay, kde se skutečně hovořilo o offline kampani. V současnosti už jsou ale informace na obou službách upraveny.

Při hraní For Honor musíte být stále online
i Zdroj: Hrej.cz
Při hraní For Honor musíte být stále online
i Zdroj: Hrej.cz

V průběhu vývoje For Honor tedy muselo dojít ke jistým změnám, protože kreativní šéf Jason VandenBerghe ještě v zářijovém rozhovoru pro server GameSpot tvrdil, že kampaň byla vytvořena specificky tak, aby uspokojila i hráče, kteří se nikdy nepřipojí na internet, aby se pustili do multiplayerových soubojů s ostatními. Situace je o to smutnější, že nejde o první změnu v proklamované podobě hry. Již v říjnu jsme vás informovali o tom, že se vývojáři rozhodli nakonec do hry nezařadit slibovaný split-screen, který měl hráčům umožnit lokální kooperaci. Můžeme tedy jen doufat, že další nepříjemné zprávy se již hře vyhnou a For Honor nakonec dostojí alespoň příslibu kvalitní syrové a brutální řežby. For Honor si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama