Nové mapy zdarma pro remaster CoD:MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové mapy zdarma pro remaster CoD:MW

Nové mapy zdarma pro remaster CoD:MW

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 12. 2016 08:56
Reklama

Letošní vydání Call of Duty: Modern Warfare Remastered potěšilo všechny fanoušky letité série, kteří už mají dost futuristických konfliktů a rádi by se vrátili do doby, kdy byla série výkvětem válečných stříleček. Ačkoli byl například dle Jardovy recenze návrat do devět let starého multiplayeru poměrně krkolomný, vysloužil si i na současných systémech značnou popularitu. Nyní navíc dostane dodatečnou porci nového obsahu.

Remaster původně obsahoval pouze deset map z původního Call of Duty 4: Modern Warfare. Již příští týden, přesněji v úterý 13. prosince, do hry přistane balíček, který přinese i zbylých šest. Těšit se tedy můžete na mapy Strike, Showdown, Countdown,Bloc, Wet Work a Pipeline. Jako bonus se ale můžete těšit i na dva nové herní módy – Gun Game a Hardpoint, které se v původním vydání hry nevyskytovaly, do série je přinesly až díly Black Ops a Black Ops 2.

Tím ale vánoční dárečky od Activision nekončí. O týden později, v úterý 20. prosince, přibude do hry vánočně upravená mapa s názvem Winter Crash a celé svátky bude probíhat speciální event s názvem 24/7 Winter Crash Playlist. Je nutné podotknout, že nové mapy a módy do hry přibudou v rámci bezplatného updatu, majitelé Modern Warfare Remastered tedy nemusí utratit ani korunu navíc.

Hra je momentálně stále dostupná pouze jako součást Legacy, Legacy Pro a Digital Deluxe edicí letošního dílu Call of Duty: Infinite Warfare. Společnost Activision v minulosti opakovaně prohlásila, že se samostatné vydání čtvrtého dílu neplánuje. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama