Battlefront v EA/Origin Access od 13. prosince
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront v EA/Origin Access od 13. prosince

Battlefront v EA/Origin Access od 13. prosince

David Plecháček

David Plecháček

7. 12. 2016 13:19 1
Reklama

Proti Star Wars Battlefront můžete namítat mnohé, ale díky čtyřem velkým DLC hra vypadá úplně jinak. Přesto právě tento fakt – totiž potřebu kromě hry samotné pořídit i dodatky – mnoho lidí od rok starého titulu odrazuje. Chápeme to. EA vám ale dává možnost, jak se koupi základu vyhnout. Alespoň částečně.

A především jen na některých platformách, konkrétně na Xboxu One a na PC. Společnost Electronic Arts přidá 13. prosince do svých vaultů EA Access (Xbox) a Origin Access (PC) právě rok starý základ hry Star Wars Battlefront. O druhé platformě ale hovoří pouze magazín IGN. EA se o zařazení do Origin Access nijak nevyjádřilo. Pokud si chcete pořídit DLC, ty už si budete muset pořídit jinou cestou, ať už jednotlivě, nebo v rámci season passu, jelikož nejsou součástí nabídky.

Potvrzení jsme se dočkali na oficiální Twitteru služby EA Access. Aby se k jejímu vaultu (stejně jako v případě Origin Access) dostali, musíte si platit členství. Na Xboxu stojí 99 korun měsíčně, přičemž roční předplatné je výrazně levnější – 599 Kč. Na PC si můžete předplácet členství pouze po měsících, roční výhodnější nabídku tam bohužel nenaleznete.

Za tu cenu ale dostanete poměrně rozsáhlou nabídku her. Ačkoliv se jednotlivé hry ne vždy přidají do obou služeb, momentálně v nich naleznete červnový Mirror‘s Edge Catalyst, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, Unravel, sportovní hry FIFA a NHL 16 nebo Dragon Age: Inquisition. Před Andromedou si můžete připomenout i sérii Mass Effect, Titanfall 2 zase prvním dílem, nebo se navnadit na Battlefield 1 s předchozími díly ze série.

Pokud byste o službu neměli zájem, nebo máte PlayStation 4, anebo pokud rovnou chcete s Battlefrontem i všechna DLC, můžete si pořídit Ultimate Edition. Ta je na všechny platformy v obchodě Xzone.cz za pěkných 949 korun. Pokud ale preferujete levnější variantu bez DLC, ta se ve stejném obchodě pohybuje v rozmezí 700 až 800 korun.

Poslední rozšíření s podtitulem Rogue One vyšlo včera, spolu se Star Wars Battlefront Rogue One: X-Wing VR misí. Ta je dostupná všem majitelům základní hry zadarmo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama